Sniper: Reloaded (2011)

Regizor: Claudio Fäh Scenaristi: Crash Leyland, Michael Frost Beckner, Ross Helford Genul: Razboi / Thriller / Drama / Actiune Durata: n/a Rating: 16 Interzis copiilor sub

Justin Bieber

Biografia lui Justin Bieber

Nume: Justin Bieber
Nume real: Justin Drew Bieber
Porecle: JBiebs
Data naşterii: 1 Martie 1994,în Stratford, Ontario, Canada
Ocupaţie: cântăreţ de muzică pop/R&B de origine canadiană.
Gen muzical: Pop, R&B
Zodia: Peşti
Înălţime: 1,71 m
Greutate: 57 kg
Culoarea ochilor: caprui
Culoarea părului: blond închis
Hobby-uri: shopping, bicicleta
Site oficial: www.justinbieberofficial.co.uk

Cariera lui Justin Bieber a început pe YOUTUBE, la 13 ani. Justin împreună cu mama lui au început să posteze mici filmuleţe cu el în care cânta, pentru ca prietenii şi familia să-l asculte. Filmuleţele erau coveruri după artişti precum Usher, Chris Brown, Stevie Wonder, Justin Timberlake şi Ne-Yo. Astfel a fost descoperit de Scooter Braun ,care a devenit şi managerul său.
Albumul de debut "My World" al lui Justin Bieber a fost lansat pe 17 noiembrie 2009. Bieber a lucrat cu Usher, care apare şi în videoclipul piesei "One Time". Înaintea lansării albumului au fost promovate patru single-uri.

„One Time", „One Less Lonely Girl", „Love me" şi „Favorite Girl" au ajuns pe primele locuri în topurile din Canada dar şi din America. Acest lucru l-a facut pe Bieber singurul artist în istoria Billboard care a avut 4 single-uri după albumul de debut în Top 40 înainte ca albumul să fie lansat.

"My World" a primit critici pozitive şi a ajuns pe locul 6 în U.S Billboard Top 200, vânzând peste 137 000 de albume în prima săptămână. În mai putin de o lună după lansare , albumul a primit discul de platină în Canada iar două luni mai târziu şi în Statele Unite, vânzând peste 1 milion de exemplare.

Justin Bieber a cântat şi pentru preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, în 2009, la spectacolul anual de Crăciun care are loc la Casa Albă .
Pentru a îi susţine efortul, Taylor Swift l-a invitat să cânte în deschiderea concertelor pe care aceasta le-a avut în Marea Britanie.
De asemenea, Justin Bieber a fost invitat să cânte alături de alţi artişti piesa "We are the world" pentru a ajuta pe cei din Haiti afectaţi de cutremurul de 7 grade pe scara Richter care a avut loc în ianuarie 2010. El a interpretat partea de început a piesei care iniţial a fost cântată de Lionel Richie.

Ştiai că Justin Bieber a învăţat singur să cânte la pian, tobe, chitară şi trompetă?

Ciate personale:
"I'm crazy, I'm nuts. Just the way my brain works. I'm not normal. I think differently. My mind is always racing."

[never plans on becoming an American citizen] "You guys are evil. Canada's the best country in the world. We go to the doctor and we don't need to worry about paying him, but here, your whole life, you're broke because of medical bills. My bodyguard's baby was premature, and now he has to pay for it. In Canada, if your baby's premature, he stays in the hospital as long as he needs to, and then you go home."

POZE CU Justin Bieber

Imparte:
Comentarii 4
Adaugat de and_deea269 pe data 9 Martie 2013 - 22:21
E ce mai fumos!
?
Adaugat de valeria pe data 2 Aprilie 2012 - 17:57
dam ma-n saturat de el
Adaugat de bybii pe data 4 Noiembrie 2011 - 09:57
e beton justin........
Adaugat de bybii pe data 4 Noiembrie 2011 - 09:57
ce fain eeeee...............