GEMENI 21 MAI - 20 IUNIE

zodia gemeni

Perioada: 21 mai - 20 iunie
Zi norocoasă: miercuri
Numere norocoase: 2, 5 si 7
Planeta care guvernează zodia Gemenilor: Mercur
Elementul caracteristic pentru zodia Gemenilor: Aer

Gemenii detestă rutina ţi plictiseala. Gemenii, asemenea Balanţei şi Vărsătorilor aparţine semnului de aer. Gemenii sunt foarte activi, mereu în mişcare, fără pauză. În cercul lor de prieteni, sau în familie, ei sunt asemănaţi cu "păsările paradisului" dar nu ne putem baza pe ei cu adevărat.
Cu farmecul pe care-l au gemenii nimeni nu poate să-i condamne. Chiar dacă gemenii par a fi superficiali ei au o intelgigenţi vie şi au abilităţi retorice extraordinare. Prin urmare, mulţi ziarişti şi reprezentatori TV sunt gemeni. Acestea sunt lcouri de muncă care corespunde cel mai bine în raport cu nevoia lor de a se exprima şi cu gusturile lor de schimbare.
Deasemenea, ei sunt buni lingvişti, conferenţiari, profesori şi scriitori.

Pentru gemeni rutina înseamnă pierderea plăcerii de a mai trăi.

BĂIATUL ÎN ZODIA GEMENI

Băiatul Gemenii este foarte fermecător, distractiv, şi este omul ideal pentru femeile care doresc un partener spontan şi nu au nevoie de melodii pe dragoste. Este foarte distractiv şi mereu are o câte o idee în minte şi este foarte sexy. El are nevoie de libertate fără să facă compromisuri.

FATA ÎN ZODIA GEMENI
Fata Gemenii este ca un cameleon. I se schimbă stilul, interesele şi drepturile aşa cum ceilalţi îşi schimpă şosetele. În plus, este dornică de exprimare şi mereu sub presiunea timpului. Pe de altă parte, ea este interesată de multe lucruri, şi se bucură de călătorii ceea ce p face foarte atractivă pentru băieţii în semnele de aer (Balanţă, Vărsător etc.).
 Cu energie şi farmec ea merge mai departe pentru că indiferent ce ar face ea mereu cade în picioare.
 
Compatibilitatea între zodia Gemeni şi alte zodii

Zodia Gemeni cu Zodia Berbec: În general, nu e o legatura recomandabila. Desi se pot apropia pe plan intelectual, fiind aici de acord în modul de abordare a problemelor, exista dificultati majore în relatia lor sentimentala si sexuala, nativul din gemeni fiind prea rece si rational pentru pasionatul berbec.

Zodia Gemeni cu Zodia Taur: Gemenii sunt prea agitati si departati de familie pentru linistitii si casnicii tauri. Desi acesti din urma se pot lasa fascinati o vreme de vivacitatea primilor, au prea putine în comun - inclusiv în viata sexuala - pentru ca relatia sa reziste.

Zodia Gemeni cu Zodia Gemeni: Faptul de a fi atat de asemanatori pe toate planurile constituie o sansa de a se întelege foarte bine, intuitiv aproape. Daca îsi vor pastra calmul în anumite situatii mai critice, vor putea ajunge la o compatibilitate foarte buna.

Zodia Gemeni cu Zodia Rac: Pe de o parte primul este prea împrastiat, neatasat caminului si rational, pe de alta parte racul este ordonat, astfel de legatura este supusa unor mari tensiuni provenite din diferentele flagrante de temperament.

Zodia Gemeni cu Zodia Leu: Mare atractie initiala si întelegere buna în prima instanta, provenita din instinctul social foarte dezvoltat la amandoi. În intimitate însa vor apare mari probleme si primului i se va parea adesea ca leul e prea posesiv. Legatura nerecomandabila.

Zodia Gemeni cu Zodia Fecioara: Prea multa rigoare are fecioara pentru nesistematicul nativ din gemeni! De asemenea, criticile interminabile ale primeia îl vor exaspera la culme pe cel de al doilea si e putin probabil ca acesta va ramane mult timp sa le asculte.

Zodia Gemeni cu Zodia Balanta: Relatie si casnicie ideale. Balanta va întelege foarte bine natura imprevizibila a gemenilor, viata sa intelectuala si gustul iesirilor stralucitoare în societate. Au multe în comun - inclusiv conceptia despre viata sexuala - iar diferentele dintre ei nu vor face decat sa rupa monotonia traiului cotidian.

Zodia Gemeni cu Zodia Scorpion: Nativul din gemeni se va simti atras de misterul ce înconjoara scorpionul, caci acesta îi va starni marea sa curiozitate. Cu toate acestea legatura nu va dura, deoarece primul este prea superficial si schimbator pentru profundul si posesivul scorpion.

Zodia Gemeni cu Zodia Sagetator: Relatie care poate merge un timp, amandoi fiind dinamici si mari iubitori de libertate. În timp apar însa mari probleme sentimentale si cum nici unul nu va tine prea mult la o relatie atunci cand aceasta nu merge, ruptura va apare ca o consecinta fireasca. Poate exista întelegere între ei doar pe plan social si profesional.

Zodia Gemeni cu Zodia Capricorn: Capricornul e mult prea echilibrat si stabil pentru aventurosul nativ din gemeni. Lucrurile care îi despart sunt într-un numar covarsitor fata de cele care îi apropie; sunt, cu alte cuvinte, prea diferiti si nici o întelegere nu e posibila între ei.

Zodia Gemeni cu Zodia Varsator: Relatie si casnicie excelente. Varsatorul, imprevizibil, nelinistit, schimbator si plin de surprize va fi foarte pe gustul celuilalt. Neîntelegerile ce pot surveni între ei sunt nesemnificative.

Zodia Gemeni cu Zodia Pesti: Întelegere doar la distanta. În rest, nu este o relatie prea fericita, caci amandoi au nevoie sa depinda de cineva, sunt egocentrici si au cerinte temperamentale destul de diferite. Casnicia nu dureaza în general.

Celebrităţi care sunt în zodia Berbec:

Angelina Jolie (4 iunie 1975, Los Angeles (CA) (SUA)) - actriţă americană
Johnny Depp (9 iunie 1963, Owensboro (KY) (SUA)) - actor american
Marilyn Monroe (1 iunie 1926, Los Angeles (CA)) - actriţă şi cântăreaţă.
Nicole Kidman (20 iunie 1967, Honolulu (HI) (SUA)) actriţă
Che Guevara (14 juin 1928, Rosario (Argentina), revoluţionist marxist şi politician cubanez.
John Fitzgerald Kennedy (9 mai 1917, Brookline (MA) (États-Unis) este al 35-lea presedinte al Americii.
Kylie Minogue (28 mai 1968, Melbourne (Australia) cântăreaţă şi actriţă.
Tupac Shakur (raper) (16 juin 1971, Brooklyn (NY) (SUA) - rapper şi actor.
 

Imparte:
Comentarii 0

Nu sunt comentarii.