Hop (2011)

Regizor: Gore Verbinski
Scenarişti: James Ward Byrkit, Gore Verbinski, John Logan
Genul: Animatie , Comedie , Familie , Fantastic
Rolurile principale: Russell Brand , James Marsden , Kaley Cuoco
Durata: 107 minute
Rating: AG - Audienţă generală

În filmul Hop este vorba despre o poveste pentru copii.
Pe Insula Paștelui, sub câteva capete imense de piatră, se află o fabrică de dulciuri. Mulți iepurași muncesc zi de zi (alături de pui galbeni și pufoși) timp de un an pentru a pregăti coșulețe cu dulciuri pentru copiii de peste tot.
Hop este practic o poveste despre copiii care nu reușesc să împlinească dorințele și asteptările taților.  E.B. (voce interpretată de Russell Brand) este pasionat de muzică și tobe de când era mic și arăta ca o jucărie de pluș.  Când acesta crește, tatăl lui îl presează tot mai mult să înțeleagă  că este destinul lui de a prelua “afacerea” familiei. Problema este că E.P. are alte planuri și nu-l atrage deloc ideea de a fi Iepurașul de Paște.

În tot acest timp, Fred, un adult care încă locuiește cu părinții, află că e dat afara din casă și că e nevoit să-și găsească de lucru. Totul ajunge să fie previzibil de la început, mai ales dupa ce sunt prezentate ambele povești ale celor doi. E.P. fuge de acasă, Fred pleacă și el, iar din „întâmplare” ajung în același loc.
Filmul este foarte colorat, bine realizat și chiar amuzant.

Imparte:
Comentarii 0

Nu sunt comentarii.